Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala da imate najbolje iskustvo na našoj veb stranici.
OK
O NAMA

JUNIOR DOO je osnovano 1990. godine pod pokroviteljstvom hotela Junior. Izgrađen je i njime se upravlja pod nadzorom državnih vlasti, sve do privatizacije od strane grčkih kompanija 2006. Od tada se značajno ulaže u rekonstrukciju hotela, kao i u dopunu i rekonstrukciju infrastrukture objekta i kompletnog kompleksa od 8ha, kako bi poprimio današnji izgled. Kapital uložen u adekvatne objekte, kao i adekvatnu, obučenu radnu snagu, odveo je hotel do odlične popunjenosti i postao prepoznatljiv kao jedna od najboljih, ako ne i najbolja destinacija za sportske pripreme i sportske kampove u Srbiji. Junior je omiljena destinacija i za porodični odmor, s mnogo aktivnosti pogodnih za sve uzraste. Pored sportskog turizma i porodičnog odmarališta, prepoznali smo potrebu naših poslovnih klijenata za organizovanjem seminara, edukacija i aktivnosti team building-a u hotelskom kompleksu koji može pružiti odgovarajuću radnu i zabavnu atmosferu. Shodno tome, kako bi pružili najbolje uslove za rad, naši objekti, kao što su sobe za sastanke i sala za sastanke i konferencije, prošireni su i poboljšani. Što se tiče zabave i aktivnosti, tu su sportski tereni, pešačke staze, paraglajding, terenske ture, ručak u prirodi .. Ako nas pitate zašto postojimo, odgovor će biti - izgradnja imena i brenda za hotel nije lak posao, ali izgradnja prepoznatljivog hotelskog brenda bez pomoći destinacije ... vredi priznanja.

Junior nije samo hotel, Junior je i destinacija.

Hotel Junior

SMEŠTAJ

Hotel Junior

Hotel Junior zauzima veći deo zgrade, 2 kompletna krila kategorizacije sa 3 zvezdice. Ima velike i komforne sobe kao i manje ekonomične. Pored klasičnih soba takođe možete odabrati jedan od prelepih apartmana hotela Junior.

Konačište Junior

Konačište Junior zauzima treće krilo zgrade. Sastoji se iz prizemlja plus 3 sprata. Prizemlje je u potpunosti renovirano i sadrži naše DeLuxe sobe. Na ostalim spratovima možete pronaći sobe konačišta (GH sobe), one su čiste i skromne, različitih kvadratura.

Dobro je znati

Transfer na zahtev

Besplatan parking

Prijava od 14:00h

Odjava do 11:00h

24-sata recepcija

Ostava za prtljag

Room service

Doručak 7:30 h - 10:30 h

Ručak 12:30 h - 15:30 h

Večera 18:00 h - 21:00 h

Usluge vešeraja

Mini market

Usluga buđenja

Pristupačno za invalidska kolica

Toalet za osobe sa invaliditetom

Pušačka i nepušačka zona

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni