Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala da imate najbolje iskustvo na našoj veb stranici.
OK
ZIMA U HOTELU JUNIOR

HOTEL JUNIOR U SARADNJI SA BIG SPORTOM

Hotel Junior

SVE ZA VAS NA JEDNOM MESTU

Junior hotel je idealno mesto za decu da naprave prve korake na skijama ili snoubordu, ili da se usavrše uz profesionalnu pomoć naših najboljih ski instruktora.

Tokom zimske sezone hotel Junior nudi brojne mogućnosti za uživanje u zimskim sportovima. Na ulazu u sportski centar Junior privući će Vas ski staza koja će Vas svojim sadržajima izmamiti na sneg. Iako je hotelska skijaška staza prilagođena da ovaj zimski sport predstavi novim skijašima, neće ostaviti ravnodušnim ni iskusne skijaše.

JUNIOR

SKI AKADEMIJA

SKI ČASOVI

NA JUNIOR SKI STAZI

SKI OPREMA

BIG SPORT

SKI AKADEMIJA
JUNIOR SKI AKADEMIJA

Celodnevni program za decu od 5 godina i više pruža 8 sati programa, sa časovima skijanja, opremom, ručkom i animacijom za vaše dete!

Download
Ski Staza
Junior

Ski staza Junior ima samo jednu namenu, da napravi skijaša od Vas i Vaše dece. Sa našim odličnim instruktorima, programom i okruženjem započinjemo zimsku priču. Uz našu opremu, pa čak i na 1100m nadmorske visine, ostvarujemo oko 90 skijaških dana u sezoni.

Snow Tubing
Junior

Snow tubing je jednostavan i zabavan za sve! Sve što treba da uradite je da sednete i uživate u zimskeoj zabavi!

Kliskanje i sankanje
Junior

Detinjstvo je vreme za decu da se zabave i igraju. Za najmlađe tu je staza za kliskanje i sankanje kako bi detinjstvo imalo pravi smisao.

Ski Staze
Kopaonik

Kopaonik je najveće skijalište u Srbiji sa odlično pripremljenim stazama, koje nudi zagarantovan provod svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalaca. Skijalište Kopaonik sadrži oko 55km staza za alpsko skijanje i 12 km staza za nordijsko skijanje. Sistem veštačkog snega pokriva 97% odmarališta. Sve staze su dobro povezane sistemom žičara.

Brzece - Mali Karaman
GONDOLA

Na 1000m od Hotela Junior nalazi se gondola Brzeće - Mali Karaman koja je direktna veza sa stazama skijališta Kopaonik. Radno vreme gondole je 09:00 – 15:30 časova. Prodajno mesto za ski pass je na polaznoj stanici gondole gde se nalazi i uređaj za beskontaktno preuzimanje ski karata putem aparata “pickup box”, a prethodno kupljene online preko Web Shop-a.