Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala da imate najbolje iskustvo na našoj veb stranici.
OK
KAMPOVI U HOTELU JUNIOR

NAJBOLJE MESTO ZA VAŠU DECU

Hotel Junior

KAMPOVI ZA SVE

Iako se ne čini moguće, ali leto je tu. Deca yavršavaju školsku godinu - a vi ćete se pitati kako im možete pomoći da svoje dane ispune nečim drugim, osim beskrajnim rundama video igara. U našim letnjim kampovima za decu imamo idealno rešenje. Deca koja pohađaju naše kampove uživaju u širokom spektru aktivnosti - i zabaviće se sjajno. Pogledajmo neke prednosti prijavljivanja dece za naše letnje kampove.

NE MORATE BRINUTI O LOKACIJI VAŠE DECE

Bez obzira da li ste po ceo dan na poslu, u kuci ili negde van, verovatno ste navikli da deo leta provodite brinući se o tome šta vaša deca rade. Da li će ostati kod kuće ili će upasti u nevolje? Kada su vaša deca sa nama, nadgledaće ih na[i profesionalni treneri i rekreatori. Imat ćete mir da znate gde su, s kim su i šta rade.

SVAKODNEVNO ĆE VEŽBATI

Sportski letnji kamp za decu osigurava da vaša deca neće provesti letovanja ležeći sa video igarama. Oni će ići na treninge koji odgovaraju njihovom uzrastu i koji će im pomoći da ostanu u formi.

STICAĆE PRIJATELJE

Deca koja dođu imaju vremena za međusobno druženje. Svako dete saznaje da ima nešto zajedničko sa ostalim kamperima. Videli smo doživotna prijateljstva stvorena u kampovima hotela Junior. Novi najbolji prijatelj vašeg deteta bi mogao biti baš u ovom kampu!

VAŠA ĆE SE DECA ZABAVLJATI!

Možda neće biti lako naterati vašu decu da pristanu na letnji kamp, ali smatramo da to nije slučaj kada roditelji predlažu kampove Hotela Junior. Pored sporta, nudimo i brojne druge zabavne aktivnosti za decu. Igraće igre, smejati se i upoznavati drugu decu u opuštenom okruženju. Mislimo da je to najbolji način da provedete letnji raspust - i mislimo da će se vaša deca složiti!

ZAKLJUČAK

Umesto da brinete gde su vaša deca ili šta rade leti, zašto ih ne biste upisali u naš letnji kamp? Sjajno će se zabaviti, naučiti nešto novo i pokupiti veštine koje će trajati ceo život.

Dobrodošli na

NAŠE KAMPOVE

IFC JUNIOR

Godine iskustva u organizaciji sportskih kampova, pripremi fudbalskih timova kao i razvoju omladine transformisane su u nešto što će biti prepoznatljivo u kvalitetu u odnosima sa mladim igračima, prepoznajući njihove potrebe i suštinske stvari za dalji napredak i razvoj, profesionalnih fudbalskih programa i metoda, ali i puno zabave i ne-fudbalskog obrazovanja - sve je to Junior International Football Camp. Razvijajte se u zdravom okruženju Kopaonika, razvijajte fudbal i sve ostale vrednosti koje su potrebne mladim igračima iz celog sveta.

WEB SITE

BASKET KAMP

Basket Camp je dizajniran za individualni razvoj mladog sportiste kroz specifične aktivnosti na treningu kao deo timskog rada na košarkaškom terenu i van njega. Kamp je fokusiran na osnovne košarkaške veštine, timski rad pod nadzorom profesionalnih košarkaških trenera, u vrhunskim uslovima koje pruža hotel Junior. Svakog dana učesnici kampa će napredovati kroz intenzivan i kvalitetan program, stičući znanje i iskustvo koje će moći da primene u svom daljem razvoju košarke.

FACEBOOK

LETNJI KAMP ENGLESKOG JEZIKA

Neka Vaša deca i učenici usavrše engleski ili nemački jezik uz pomoć naših posvećenih predavača. Kurs podrazumeva 20 časova stranog jezika u toku jedne nedelje boravka. Učenici imaju priliku da uvežbavaju svoje znanje kroz različite sportske i umetničke aktivnosti tokom čitavog dana. A tu su i nezaobilazne igre poput escape room-a, rešavanja misterija, kvizova i mnogih drugih. p>WEB SITE